Bekijk de trailer
Je moet de marketing cookies accepteren om de trailer te kunnen bekijken
Peak Season | Previously Unreleased
Herkomst
VS
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Steven Kanter, Henry Loevner
Lengte
82 minuten
Genre
Drama
Cast
Claudia Restrepo, Derrick DeBlasis, Ben Coleman, Will Neff
Jaar
2023
Kijkwijzer
Grof taalgebruikvanaf 12 jaarDrugs- en/of alcoholmisbruik
Vraag iemand mee

Previously Unreleased zijn films die te zien waren op prominente festivals in binnen- en buitenland, maar niet hier. Onterecht, dus haalt Eye Filmmuseum jaarlijks een selectie van deze pareltjes naar Nederland. De tien van dit jaar vertonen wij deze zomer.
In Peak Season zoekt een New Yorks koppel zoekt rust in een luxe resort in landelijk Wyoming. Onverwacht pakt deze vakantie uit als een test voor hun relatie.

Wat als we ons realiseren dat we minder gelukkig zijn dan we dachten, op een moment dat de status quo abrupt wordt doorbroken?
De New Yorkse yuppies Amy en Max zijn op vakantie in de fraaie omgeving van Jackson Hole, Wyoming. Het had een romantisch samenzijn moeten worden, maar Max' werk gooit roet in het eten. Als ze alleen achterblijft gaat Amy op stap met Loren. Met deze lokale natuurgids, in alles de tegenpool van haar succesvolle verloofde - maakt ze tochten in de omgeving. Gaandeweg ontwikkelen ze een steeds hechtere vriendscha; ze zijn immers allebei eenzaam en verloren in hun eigen leven.
In sommige reviews wordt Peak Season een moderne variant van Richard Linklaters Before Sunrise genoemd. De film ging in wereldpremière SFSX en was vorig jaar ook eenmalig te zien op openluchtfestival Pluk de Nacht. 

Tickets

do 8 aug

za 10 aug

di 13 aug