Terug naar het nieuwsoverzicht

Madonna in Film

van 19 juli t/m 9 augustus

Deze zomer organiseren wij een speciaal filmprogramma getiteld Madonna in Film. Vanaf 18 juli zijn er drie films te zien waarin Madonna een rol speelt en de documentaire Truth or Dare waarin Madonna zichzelf speelt.

Desperatly Seeking Susan

19 juli

Op haar Celabration Tour nam de enige Queen of Pop haar fans mee door vier decennia van haar muziekcarrière. Maar wist je dat Madonna ook in verschillende films te zien was? Deze zomer vertonen we er vier. In Desperately Seeking Susan raakt Roberta (Madonna) door een oproepje in de krant helemaal in de ban van Susan, en wordt ze prompt verwisseld.

INFO & TICKETS

Dick Tracy

29 juli

Op haar Celabration Tour nam de enige Queen of Pop haar fans mee door vier decennia van haar muziekcarrière. Maar wist je dat Madonna ook in verschillende films te zien was? Deze zomer vertonen we er vier. In Dick Tracey wordt het leven van de detective enorm gecompliceerd als Breathless Mahoney (Madonna) avances maakt terwijl hij probeert te vechten tegen de verenigde maffia van Big Boy Caprice.

INFO & TICKETS

Evita

2 augustus

Op haar Celabration Tour nam de enige Queen of Pop haar fans mee door vier decennia van haar muziekcarrière. Maar wist je dat Madonna ook in verschillende films te zien was? Deze zomer vertonen we er vier. Evita – gebaseerd op de gelijknamige musical van Andrew Lloyd Webber – vertelt het verhaal van Eva Duarte, een arm boeren meisje dat carrière maakt als actrice en uiteindelijk first lady van Argentinië wordt én de held van het volk.

INFO & TICKETS

Truth or Dare

9 augustus

Op haar Celabration Tour nam de enige Queen of Pop haar fans mee door vier decennia van haar muziekcarrière. Maar wist je dat Madonna ook in verschillende films te zien was? Deze zomer vertonen we er vier. De docu Truth or Dare geeft een kijkje in haar leven tijdens haar internationale Blonde Ambitiontour van 1990, met onder andere haar arrestatie in Canada van wege te sexy bewegingen tijdens het nummer Like A Virgin, en haar relaties met verschillende mannen in haar leven.

INFO & TICKETS