Cineville

Onbeperkt naar de film

Met een Cinevillepas kan je onbeperkt naar de film in Filmhuis Alkmaar. Maar ook in andere steden zoals Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Haarlem, Dordrecht, Delft en Castricum kan je met je pas naar de film. En dat voor slechts € 22,50 (of € 18,50 als je jonger bent dan 30 jaar) per maand! 

Als je regelmatig naar de film gaat is een Cineville al snel voordeliger dan het kopen van losse tickets.

Cineville lidmaatschap

Je kunt met je Cinevillepas niet alleen onbeperkt naar de film, maar de pas geeft je ook toegang tot tal van speciale programma’s als talkshows, voorpremières en filmfestivals. Je bestelt de pas altijd voor minimaal vier maanden, daarna is de pas per maand opzegbaar. Duizelt het je al? Cineville.nl is je gids voor het volledige aanbod in Cineville.

De Cinevillepas is een landelijke pas en wordt dus niet uitgegeven door Filmhuis Alkmaar. Heb je vragen over je Cineville-abonnement? Neem dan contact op met Cineville.

Meteen een Cinevillepas kopen?
  • Klik hier om meteen je eigen pas te bestellen of cadeau te geven.

Cinevillepas opzeggen

Houd, als je je lidmaatschap wilt opzeggen, rekening met de minimale lidmaatschapsperiode van vier volledig betaalde kalendermaanden. De opzegtermijn is minimaal één volledige kalendermaand, waarbij geldt dat het lidmaatschap afloopt op de laatste dag van de volgende kalendermaand. Als je je lidmaatschap bijvoorbeeld op 22 september stopzet, zal het lidmaatschap op 31 oktober worden beëindigd.

Om je lidmaatschap stop te zetten, log je in bij je MijnCineville-account via de website (niet mogelijk in de app) en ga je vervolgens naar ‘Mijn Cinevillepas’. Klik dan op de knop ‘Beheer je lidmaatschap.’ Je ziet vervolgens je actieve lidmaatschap onder je gegevens staan. Hier kun je een einddatum voor je lidmaatschap aangeven via het knopje ‘Opzeggen’. Let op: je ontvangt altijd een bevestiging van je opzegging met daarin de einddatum van je lidmaatschap. Ontvang je geen bevestiging? Dan is je opzegging misschien niet goed gelukt. Stuur dan een mailtje naar klantenservice@cineville.nl. Aangezien de Cinevillepas geen pas van Filmhuis Alkmaar is kunnen wij je hier helaas niet bij helpen.