Vacatures

Filmhuis Alkmaar (FA) is een modern filmtheater dat iedere dag actuele en prikkelende arthouse films vertoont. In de drie filmzalen en in onze gezellige foyer ontvangen we minstens 100.000 bezoekers per jaar. We bieden een uitgebreide randprogrammering, organiseren een jaarlijks filmfestival en zijn actief op het gebied van filmeducatie en talentontwikkeling. FA is een vaste waarde in het cultuuraanbod van Alkmaar en omgeving, is ambitieus en wil meegroeien met de stad en regio.  FA wordt geleid door een directeur bestuurder die hoofd is van een team van 8 medewerkers (6 fte) en circa 120 vrijwilligers, die samen het hart van de organisatie vormen.  


Horeca-oproepkracht (8-24 uur per week)

Filmhuis Alkmaar is regelmatig op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers in loondienst of op ZZP-basis. Uren worden in overlegd bepaald.

Profiel

Je bent een gastvrije en communicatief vaardige collega, met aantoonbare ervaring in de horeca. Je verzorgt alle barwerkzaamheden en vindt het belangrijk om als boegbeeld van Filmhuis Alkmaar bezoekers te ontvangen en zich thuis te laten voelen. Naast de barwerkzaamheden ben je ook behulpzaam bij de ticketkassa, kaartcontrole en filmintroductie bij de zalen.

Wat vragen wij
  • Je bent gastvrij en vindt het belangrijk dat onze gasten een goed verzorgd avondje uit hebben
  • Je kunt met een glimlach onze vrijwilligers aansturen
  • Je werkt zelfstandig, bent flexibel en proactief
  • Je voelt je altijd verantwoordelijk
  • Je bent stressbestendig: ook op de drukke in- en uitloopmomenten van de zalen blijf je klantgericht, accuraat en vriendelijk naar onze gasten
  • Je bent in het bezit van de diploma’s Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze te halen
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Alkmaar

Wat bieden wij

Een mooie werkplek in een van de modernste filmhuizen van Nederland, met een gezellig team van vaste medewerkers en een team van ruim 120 vrijwilligers. Uiteraard mag je altijd gratis naar de film. We bieden je een salaris gebaseerd op de cao Nederlandse poppodia en -festivals.

Voor verdere inlichtingen over de functie kun je contact opnemen met Nicole Marongiu via 072 – 520 2022. We zien je sollicitatiebrief met CV graag tegemoet.VRIJWILLIGER BiJ FA

Op dit moment hebben wij geen vacature openstaan voor de functie van vrijwilliger, maar dat kan binnenkort weer anders zijn. Houdt dus vooral deze pagina in de gaten als je interesse hebt! Onze 120 vrijwilligers werken in verschillende teams, zoals in de horeca, als host of in het marketing- of klusteam.