Bekijk de trailer
Je moet de marketing cookies accepteren om de trailer te kunnen bekijken
Wicked Little Letters
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Thea Sharrock
Lengte
101 minuten
Genre
Komedie
Cast
Olivia Colman, Jessie Buckley, Anjana Vasan, Timothy Spall, Joanna Scanlan, Hugh Skinner, Malachi Kirby, Gemma Jones, Lolly Adefope, Eileen Atkins, Alisha Weir
Jaar
2023
Kijkwijzer
Grof taalgebruikvanaf 12 jaarDiscriminatieDrugs- en/of alcoholmisbruik
Vraag iemand mee

Een 'heerlijk vulgair' en messcherp zwarte komedie-mysterie vol Britse humor met Olivia Colman en Jessie Buckley in de hoofdrollen, van de makers van The Banshees of Inisherin en Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. 

'Dear Edith, you foxy ass old whore…' Het Britse badplaatsje Littlehampton wordt opgeschrikt door mysterieuze, obscene handgeschreven brieven die in steeds grotere getale en bij steeds meer dorpsbewoners op de mat vallen. De verdenkingen gaan gelijk richting de vrijgevochten en enigszins grofgebekte Rose die hierdoor de voogdij over haar dochtertje dreigt kwijt te raken. Dan sluit een aantal vrouwen uit het dorp de handen ineen om de waarheid boven tafel te krijgen. Wicked Little Letters is een even hilarisch als eerlijk verslag over vrouwen die veroordeeld worden vanwege afwijkend gedrag, maar blijven vechten voor gerechtigheid in het rechtssysteem dat hen volledig uitsluit.

Tickets

di 23 apr

wo 24 apr