Dikkie Dik en de verdwenen knuffel | Cinekid
Herkomst
Nederland
Gesproken taal
Nederlands
Regie
Joost van den Bosch, Erik Verkerk
Lengte
62 minuten
Genre
Cinekid
Cast
Burny Bos
Jaar
2024
Kijkwijzer
Alle leeftijden
Vraag iemand mee

In deze vrolijke zoektocht vol avonturen gaat Dikkie Dik samen met Poes Muis op zoek naar zijn liefste knuffel. Ze slaan de pootjes ineen en ontdekken nieuwe, spannende plekken en ontmoeten nieuwe vrienden.
De vertoning van 30 oktober is interactief, met een kort voorfilmpje en een spel met knuffels*

Dikkie Dik ontdekt tot zijn grote schrik dat Beer, zijn allerliefste knuffel, plotseling verdwenen is. Gelukkig komt Dikkie Diks vriendinnetje Poes Muis te hulp, want zonder Beer kan hij niet slapen. Tijdens hun zoektocht verandert een doodgewoon bed in een heuse trampoline en kun je buiten op de waslijn balanceren als een echte circusartiest. Samen ontdekken ze nieuwe plekken zoals het weiland en het strand. Ook ontmoeten ze onderweg andere dieren, die ze nog nooit eerder hebben gezien. Na een dag vol pret en avonturen komt alles gelukkig weer op zijn pootjes terecht. 
* Voor het spel krijgen de kinderen een instructieblad en drie props, moderator Judith Ploegman geeft uitleg en begeleidt het spel. Na afloop krijgen de kinderen een sticker. In totaal duurt deze special 75 minuten, inclusief film.

Tickets

wo 30 okt