Terug naar het nieuwsoverzicht

Midzomernacht x Voigt Travel

21 juni

Op 21 juni vieren we Midzomernacht in samenwerking met onze nieuwe partner Voigt Travel, aanbieder van avontuurlijke reizen naar Scandinavië.

We vertonen twee Scandinavische films, Out of Nature en Midsommar, er zijn een Fins drankje en hapje verkrijgbaar en na afloop van de film Midsommar proosten we om 00.00 uur op de langste dag van het jaar.

filmtijden
  • 19.00 – 20.10 uur: Out of Nature
  • 21.00 – 00.00 uur: Midsommar

Tussen de twee films door kan je in de filmzaal een voorproefje bekijken van een nieuwe zomerbestemming van Voigt Travel: Savonlinna in Zuid-Finland, in het centrum van het merengebied.

Out of Nature (2014)

We vertonen Out of Nature, een Noorse komedie waarin je een boeiend kijkje krijgt in het onrustige brein van de 35-jarige Martin, een man die de problemen in zijn sleurvolle leven probeert aan te pakken.
Martin zit niet lekker in zijn vel. Zijn gezin en werk zijn niet wat hij had verwacht en tijdens een weekend alleen in de woeste Noorse natuur probeert hij de zaken voor zichzelf op een rij te zetten. Hij vindt zichzelf nog steeds een aantrekkelijke, dynamische vent en fantaseert erop los wat het leven hem nog zou kunnen bieden. Enkele onverwachte ontmoetingen schrikken hem op uit zijn gedachtestroom.

Trailer & tickets

Midsommar (2019)

Van de maker van Beau is Afraid en Hereditary, Ari Aster: vertonen we Midsommar. Het is een unieke horrorervaring die zich volledig in het daglicht afspeelt, een van de bizarste film die je ooit zult zien.
Een groepje Amerikaanse vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van deze zonnige nacht zullen halen.

Trailer & tickets