Bekijk de trailer
Je moet de marketing cookies accepteren om de trailer te kunnen bekijken
Upon Entry
Herkomst
Spanje
Gesproken taal
Spaans
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Alejandro Rojas, Juan Sebastián Vásquez
Lengte
77 minuten
Genre
Thriller
Cast
Alberto Ammann, Bruna Cusí, Laura Gómez, Ben Temple
Jaar
2023
Kijkwijzer
Alle leeftijdenGrof taalgebruik
Vraag iemand mee

Spannende psychologische thriller over een stel dat op de luchthaven van New York urenlang wordt verhoord omdat hun immigratieverhaal in twijfel wordt getrokken. Zo worden ze met elkaars geheimen geconfronteerd en komt zowel hun onderlinge band als hun toekomst op het spel te staan. 

Diego en Elena, een Venezolaanse stedenbouwkundige en een danseres uit Barcelona, verhuizen van Spanje naar de Verenigde Staten om daar samen een nieuw leven te beginnen. Ze willen een gezin starten en hun carrière nieuw leven inblazen. Ondanks hun geldige visa worden ze bij aankomst op het vliegveld direct meegenomen voor verhoor. Vol ongeloof en verwarring belandt het koppel in een beklemmend inspectieproces.
Upon Entry van de Venezolaanse regisseurs Alejandro Rojas en Juan Sebastian Vásquez is inmiddels diverse malen bekroond op verschillende filmfestivals. 

"Het even beklemmende als vindingrijke ‘Upon Entry’ laat met kleine brokjes informatie de situatie voortdurend kantelen."

De Volkskrant

"Behalve een onthutsende krachtmeting tussen twee burgers en twee ambtenaren, schildert het steengoeie Upon Entry zo ook een onflatteus portret van alle vormen van argwaan die er tussen mensen bestaan."

NRC

"Slechts een wachtruimte, een verhoorkamer en een handjevol acteurs. Het resultaat is een spannend en intens juweel."

Cinemagazine

Tickets

Morgen

ma 2 okt

di 3 okt

wo 4 okt