Bekijk de trailer
Je moet de marketing cookies accepteren om de trailer te kunnen bekijken
Lost in the Night
Herkomst
Mexico
Gesproken taal
Spaans
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Amat Escalante
Lengte
140 minuten
Genre
Drama
Cast
Juan Daniel García, Ester Exposito, Barbara Mori
Jaar
2022
Kijkwijzer
Grof taalgebruikvanaf 16 jaarSeksGeweld
Vraag iemand mee

In deze mysterieuze thriller gaat Emiliano (Juan Daniel García Treviño) op zoek naar de waarheid ronde vermissing van zijn moeder, die drie jaar geleden plotseling verdween. Als er steeds meer leugens onthuld worden, lijkt iedereen een dubbele agenda te hebben.

In een kleine Mexicaanse gemeenschap leiden demonstraties tegen de grote internationale mijnindustrie tot mysterieuze verdwijningen van activisten. Tijdens de zoektocht naar zijn moeder komt Emiliano terecht in de moderne villa van de rijke en eigenaardige familie Aldama. In een wereld vol geheimen en corruptie, moet hij zorgen zelf niet ten onder te gaan. Lukt het hem de waarheid ooit boven tafel krijgen en de gerechtigheid te krijgen die hij wil?
Lost in the Night (Perdidos en la noche) is de nieuwe film van de Mexicaanse regisseur Amat Escalante (La Region Salva, Narcos: Mexico). De film werd geselecteerd voor het Cannes Filmfestival en het International Film Festival Rotterdam (IFFR). The Guardian noemt de film een 'Lynchian melodrama of Mexican corruption'.

Tickets

Vandaag

Morgen

zo 26 mei

ma 27 mei

di 28 mei

wo 29 mei