Bekijk de trailer
Je moet de marketing cookies accepteren om de trailer te kunnen bekijken
A Little Life
Herkomst
Verenigd Koninkrijk
Gesproken taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands
Regie
Ivo van Hove
Lengte
220 minuten
Genre
Drama
Cast
James Norton, Nathalie Armin, Elliot Cowan, Luke Thompson, Omari Douglas, Zach Wyatt, Zubin Varla, Emilio Doorgasingh
Jaar
2023
Kijkwijzer
Vraag iemand mee

Live opgenomen theaterregistratie vanuit The Savoy Theatre in Londen: A Little Life, de indringende theatervoorstelling die Ivo van Hove maakte van Hanya Yanagihara's gelijknamige bestseller 'Een klein leven'. 

A Little Life volgt vier studievrienden in New York: Willem, die de ambitie heeft acteur te worden, de getalenteerde en succesvolle architect Malcolm, de excentrieke kunstenaar JB en de teruggetrokken, raadselachtige Jude. Als ambitie, verslaving en trots de groep uit elkaar drijven, blijven ze toch verbonden door hun liefde voor Jude en zijn geheimzinnige verleden. Jude kampt met een traumatisch verleden en de vrienden realiseren zich dat ze alleen door diepgaand begrip en grenzeloze liefde hun vriendschap met hem kunnen behouden.
James Norton (Happy Valley, McMafia) neemt in het veelgeprezen stuk glansrijk de hoofdrol voor zijn rekening. Andere castleden zijn Luke Thompson (Bridgerton), Omari Douglas (It's a Sin), Zach Wyatt (The Witcher), Elliot Cowan (The Crown), Zubin Varla (Tammy Faye), Nathalie Armin (Force Majeure) en Emilio Doorgasingh (Best of Enemies).

Goed om te weten: de voorstelling is Engelstalig, is ook Engels ondertiteld en duurt 3 uur en 40 minuten (inclusief pauze).
De Alkmaarpas en MaDiWoDo-vouchers zijn niet geldig voor deze voorstelling; Cinevillers betalen een toeslag in verband met de lengte.

Tickets

di 3 okt